Detachering

Is een van uw teamleden in zwangerschaps- of ziekteverlof of is er een tijdelijk project waarvoor u externe hulp kunt gebruiken? Wilt u flexibel werken met een externe kracht die uw onderneming van binnenuit leert kennen en versterkt?


Een tijdelijke kracht van Spectrum Legal is een snelle, flexibele en kostenefficiënte oplossing. Door in house mee te werken, leert de consultant uw onderneming en mensen kennen en krijgt u concreet en praktisch advies dat meteen toepasbaar is op uw onderneming.

Waarom een beroep doen op Spectrum Legal?

Reken op persoonlijke betrokkenheid bij uw zaak en kwaliteit bij het verdedigen van uw belangen. Of het nu gaat over de invordering van een onbetaalde factuur, de verdediging in een contractuele discussie of het aansprakelijk stellen van actoren in een bouwproces.

Spectrum Legal focust op het resultaat en verkiest een onderhandelende, snelle oplossing boven een lange procedure. Is er geen andere optie? Dan verdedigen onze advocaten uw belangen met passie voor elke rechtbank of arbiter.

Verschillende formules zijn mogelijk:

  • één of meerdere dagen per week,

  • één of meerdere dagen per maand,

  • vanuit uw onderneming of vanop afstand.

Ervaring leert dat deze manier van werken uw onderneming een flexibele, concrete meerwaarde kan bieden in geval van tijdelijke of langdurige nood aan extra hulp.

Tarief

Het tarief bepalen we in onderling overleg en in functie van het type project, de duurtijd en de gewenste beschikbaarheid. Standaard baseren we dit tarief op een dag-fee die varieert tussen 750 en 1.250 per dag (exclusief btw).